StoryBASE |
Szabaduló szoba 2.0!
Sztori alapú játék igényesen kialakított, fűtött környezetben!

A helyszín: 1072 Budapest, Klauzál utca 21. A Blaha Lujza tértől 3 perc sétatávolságra, a népszerű UdvarRom második emeletén

Escape Room 2.0!
A story-based game in a modern, authentic environment!

Location: 2nd floor, 21. Klauzál Street, Downtown, Budapest, Hungary, Only 3 minutes walk from Blaha Lujza square, right in the popular “UdvarRom” open-air pub.

Foglaljon most!

Rólunk

Mi - a készítők – több mint húsz éve játszunk. Játszunk szerepjátékot, lapozgatós játékkönyvet, kártyajátékokat, számítógépes játékokat (többek között a szabaduló szobák számítógépes testvéreit a kalandjátékokat), és természetesen jó néhány szabaduló szobában is megfordultunk már. Írtunk regényt, részt vettünk szerepjáték és kártyajáték fejlesztésben, és utóbbi éveinket a számítógépes játékfejlesztés területén töltöttük el. Fantáziánk bejárt számtalan képzeletbeli világot, sokféle rejtély és rejtvény edzette, míg végül úgy döntöttünk, hogy képességeinket szabaduló szobák építésében/fejlesztésében kamatoztatjuk.
Első szobánk - a Víruslabor – kiépítésekor három egyszerű célkitűzésünk volt. Egyrészt egy minden ízében igényesen kialakított helyszínt álmodtunk meg, ami kinézetében és berendezését tekintve is elhiteti a játékosokkal, hogy egy föld alatti labor folyosóin és szobáiban küzdenek a kijutásért. A játéktér teljes egészében új kiépítésű, új bútorzattal, korszerű fűtéssel. Másrészt a játék kialakításánál maximálisan törekedtünk rá, hogy valódi történet alapú kalandot rakjunk össze, ahol sem az események, sem a rejtvények és feladatok nem törik meg az illúziót, és nem zökkentik ki a játékosokat a magukra öltött szerepből. Harmadik célkitűzésünk az volt, hogy a szabaduló szobák on-off típusú befejezését (a játékosok vagy kijutnak, vagy nem) megváltoztatva több csapat távozzon szobáinkból sikerélménnyel, így a kijutás csak részfeladat (bár kétség kívül a legfontosabb), és a történetből adódóan a játékosok több egyéb feladatot is végrehajthatnak, így több szinten részesülhetnek sikerélményben.
Hogy törekvéseink mennyire voltak sikeresek, azt döntsd el te, kedves játékos!

Csapatépítés

  prison-553836_1280A szabaduló szoba rendkívül alkalmas csapatépítő tréningek lebonyolítására. A flow élmény felfokozott izgalma, az egyre fogyatkozó idő feszültsége és az egymásra utaltság együttesen tisztán felfedik egy csapat erős és gyenge oldalait.
  Csapatépítésre a honlapon feltüntetett játék időpontokon kívüli időpontokat is tudunk biztosítani előzetes, telefonos egyeztetés alapján.

  +36-30-349-1405

  E-mail: info@storybase.hu

  Galéria

  Kapcsolat

  Név/Name (kötelező/required)

  Email (kötelező/required)

  Tárgy/Subject

  Üzenet/Message

  Cím:  1072 Budapest, Klauzál utca 21.

  +36-30-349-1405

  Játék időpontok:Hétköznap16.00, 18.00, 20.00
    Hétvégén 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 

  E-mail: info@storybase.hu

  Adószám: 25057119-2-13

  http://www.storybase.hu