Információk | StoryBASE

Információk

A játék időtartama:

A játék időtartama 60 perc. A játékok kezdési időpontjai között 120 perces időközöket hagytunk, egyrészt hogy a játék elején a kötelező tájékoztatást meg tudjuk adni, másrészt hogy a szoba alapállapotát legyen időnk visszaállítani. Tekintettel a későbbi csapatok játékára, 10 perc késésnél többet csak a játékidő rovására engedhetünk meg, ezért mindenki szíves megértését kérjük!

Időpont lemondása:

Kérjük a játékosokat, hogy ha a lefoglalt játékidőpontot mégsem akarják igénybe venni, akkor ezen döntésükről a lehető leghamarabb értesítsenek minket e-mail címünkön, vagy a feltüntetett telefonszámon a foglalási azonosító megadásával!

Részvételi feltételek:

A játékban mindenki saját felelősségére vesz részt, felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával. A játékban 14 év alattiak csak szülő kíséretében vehetnek részt. Nem vehetnek részt a játékban klausztrofóbiások, drog, alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személyek, illetve 10. életévüket be nem töltött gyerekek.

A szabaduló szobába kép és hanganyag rögzítésére alkalmas eszközt, valamint mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat (szúró-, vágó- vagy lőfegyvert) bevinni tilos. A kijutáshoz fizikai erőre nincs szükség, az ajtókat, zárakat erővel feltörni, vagy a berendezési tárgyakban szándékosan kárt okozni tilos. Az okozott kárt a játékosok kötelesek megtéríteni.

A játékidő 60 perc. Ha a játékidő letelt, vagy a játékosok bármelyike megnyomja a vésznyitót, vagy a játékvezető a részvételi feltételek megsértését észleli, a játék véget ér.

A játék nyelve:

A játék magyar és angol nyelven játszható végig. Angol nyelvű verzió akkor játszható, ha az adott időpont az angol nyelvű foglalási rendszerben lett rögzítve. Az angol nyelvű játékban az audió hangok, a segítségnyújtás és a rejtvényekhez szükséges írott anyagok szerepelnek angol nyelven, az egyéb szövegek (dekorációs, hangulati célú anyagok) nem.